• banner1-2
  • banner2
  • banner3
  • layang Fast

    layang Fast

    7 dina kanggo gelar biasa lan ukuran.

  • pengawasan Full

    pengawasan Full

    saben supaya lengkap periksa kanggo bahan, ukuran, lan sapiturute

  • Best Price

    Best Price

    rega apik karo kualitas apik. Sampeyan bakal ngerti iku sawise comparison.

Babagan awake dhewe

Our company is located in kutha Wuxi, kumpul kutha stainless steel industri ing China.
We specialized ing gulungan kawat stainless, sheets lan piring, pipe stainless steel lan fitting, tabung baja stainless, lan uga barang aluminium lan produk tembaga.

Our company wis ditetepake hubungan apik karo pabrik baja lan domestik, kaya Tisco, Jisco, Posco, lan kita wis tengah Processing metal kita dhewe kanggo pisah, shearing, perawatan lumahing.
Produk kita wis Highly ngalembana kita klien saka Eropa, Amerika, Timur Tengah, Afrika lan Asia Kidul-Wétan. Kita bakal kurban produk competitive lan layanan lengkap kanggo pelanggan.

 

We duwe tim profesional kanggo dodolan, kontrol kualitas, sawise dodolan layanan. Quality First, Service pisanan!