• banner1-2
  • banner2
  • banner3
  • pangiriman gancang

    pangiriman gancang

    7 poé keur sasmita nu biasa na ukuran.

  • Inspection pinuh

    Inspection pinuh

    unggal urutan anu pinuh inspected pikeun kelas, ukuran, jeung sajabana

  • Harga pangalusna

    Harga pangalusna

    harga alus kalawan kualitas alus. Anjeun bakal nyaho eta sanggeus ngabandingkeun.

Tentang Kami

Parusahaan urang aya di kota Wuxi, ngumpul Kota stainless steel industri di Cina.
Urang husus di coils steel, cadar jeung piring, pipe stainless steel sarta fittings, tabung stainless steel, sarta ogé produk aluminium jeung produk tambaga.

Parusahaan urang geus ngadegkeun hubungan alus jeung cyber baja domestik sejenna, kawas Tisco, Jisco, Posco, sarta urang tadi puseur pangolahan logam urang sorangan pikeun bengkahna, shearing, perlakuan permukaan.
Produk urang geus kacida dipuji ku klien kami ti Eropa, Amerika, Timur Tengah, Afrika jeung Asia Tenggara. Urang bakal nawiskeun produk kalapa jeung layanan komprehensif ka konsumén.

 

Simkuring boga tim profésional pikeun jualan, kontrol kualitas, sanggeus layanan jualan. Kualitas Kahiji, Service munggaran!